Thursday, May 17, 2012

PENGEDAR SHAKLEE DI TAMPOI, LARKIN & JOHOR BAHRU.


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera!

Saya kini adalah pengedar Shaklee yang sah (ID 882365) di kawasan Tampoi / Larkin & Johor Bahru.

Jika anda sedang mencari supplement semulajadi bagi tujuan PENYUSUAN BAYI, IBU MENGANDUNG, BERPANTANG, MASALAH BERAT BADAN, KESUBURAN, ANAK KURANG SELERA MAKAN, ECZEMA, MASALAH KULIT, dan sebagainya, anda bolehlah :

1. PM Facebook : Aishah Rahim
3. SMS/Whatsapp : 014-3580109
4. BBM : 2701848E

Setiap pembelian dgn saya atau ID saya, anda layak untuk mendapatkan ini:

1. FREE AFTER SALE CONSULTATION
2. FREE INVITATION TO EXCLUSIVE FB GROUP FOR CUSTOMER

Terima kasih! :)

P/S : I'm starting to love this. :)


11 comments:

misha.w said...
This comment has been removed by the author.
misha.w said...

aishah, kalau kita nak kekal ramping & sehat energetic, kena amik vitamin yg mana ek?

Aishah Rahim said...

@Mishawads : Kalau untuk kurus, kitorang suggest Lecithin. Tapi kalau nak kesan cepat, boleh add on Omega. Ikut testimonial pengguna yang dah guna, memang cepat turun. Aishah pon nak guna nanti! :)

Untuk kekal energetic, Aishah suggest Ostematrix + ESP. Memang terbaik! Aishah sendiri guna yang ini. Dua benda ni gabungan kalsium dan jadikan kita kekal cergas. Antara kesan lain ESP, ia menjadikan kulit kita lembut dan mulut. Bre*st & pungg*ng mantap!

Lagi satu, boleh add on Alfalfa jugak. Ianya untuk detoks toksin. Plus, Alfalfa already known as 'kacip fatimah'. :)

misha.w said...

Sha penah amik ESP, Ostermatrix & Alfafa masa time pump utk Raisya dulu. Pon bagus ek?

Nets said...

salam,nk tye set untuk berpantang berapa harganye ye sbb sye berminat nk cuba prodak ini...
tq.

Aishah Rahim said...

Nets, boleh PM saya kat FB tak? Atau SMS saya kat 014-3580109. :)

Coretanku....... said...

Salam...kalau utk kuruskan badan yg skg dah over 100kg nak kena amik set yg mana? bole email pada saya? arina2480@gmail.com...

haiDaTaSha said...

Boleh jumpa di larkin? Saya nk jadi agen n amik set kesuburan boleh email saya di rashiraz@gmail.com

haiDaTaSha said...

Fb saya healing senses rashida

haiDaTaSha said...

Boleh jumpa di larkin? Saya nk jadi agen n amik set kesuburan boleh email saya di rashiraz@gmail.com

tika bam bam:) said...

As salam kalau untuk set muka macm mana ye? Boleh terangkan kan tak? Tq.